- Mobilă

visit tracker on tumblr

Mobila - Aici Gasesti Ceea ce Ti-ai Dorit!

In favoarea lemnului masiv

Iatã în continuare câteva argumente în favoarea mobilierului din lemn masiv: În medie, cumpãrãm mobilã o datã la zece ani; acesta este un motiv bun pentru a alege mobile durabilã. Mobilierul din lemn este solid şi rezistent, comportându-se foarte bine pe perioade lungi de timp. În plus, poate fi recondiţionat…

- pentru noi satisfactia clientului conteaza;

- calitatea se produce si se verifică;

- avem preturi competitive

Cum să acumulezi mobila care îţi place?

Fiecare îşi doreşte ca mutarea în casă nouă să fie perfectă şi toate lucrurile să fie la locul lor. Pentru asta, de multe ori cumpărăm primele produse pe care le vedem sau pe care ni le permitem, doar pentru a umple spaţiul. Însă dacă o luăm pe acest drum, în 20 de ani vom avea o locuinţă plină de mobilier care nu-şi mai găseşte rostul şi accesorii ieftine care trebuie înlocuite frecvent.

Evident că această situaţie poate fi evitată. Planificarea achiziţionării mobilierului te va ajuta să iei decizia corectă şi să-ţi stabileşti priorităţile în cumpărăturile pentru casă.

Iată câteva sugestii:...

Mobilă şi obiecte de mobilier unicat.

Dacă vrei să cunoşti pe cineva, uităt-te la casa lui, intră in ea, răsfoieşte cărţile din bibliotecă, uită-te la tablouri sau trage cu ochiul la aranjamentul camerei.

Păstrăm frumuseţea naturală a lemnului  si producem o gamă variată de mobilier din lemn masiv cit şi  elemente de timplărie .

In centrul activităţii noastre se află lemnul. Lucrind cu diferite specii de lemn, ca stejar, fag, răsinos, tei nuc sau cires, am invătat să pretuim si să valorificăm lemnul masiv pentru a fabrica mobilă de cea mai bună calitate.

Prin gama noastră de mobilă dorim să aducem frumusetea naturală a lemnului masiv in casa dumneavoastră!

De ce să alegeti mobila fabricată de noi? Aveti cel putin patru motive:

- pentru noi satisfactia clientului conteaza;

- calitatea se produce, si se verifică;

- avem PRETURI COMPETITIVE;

- o echipa tanara, dinamica si creativa lucreaza cu dedicatie pentru a creste eficienta si a imbunătătii raportul calitate-pret pentru produsele din lemn masiv.

Maestria lui Constantin BOGHICI (Bertea, jud. Prahova) poate fi elementul care sa va personalizeze casa in felul in care dumneavoastra doriţi. Daruirea şi experienţa il recomanda pentru execuţia oricarui model conform cerinţelor dumneavostra.

Toate obiectele pot fi realizate in serie unicat si pot fi personalizate conform cerintelor dumneavoastra.

Pentru comenzi contactaţi: marketing.agency@live.com

Biedermeier - Un stil aparte.

Sfarsitul secolului al XVIII si prima parte a secolului al XIX-lea se caracterizeaza in general prin interesul pentru comoditate, care preia locul ostentatiei.

     Stilul neo-clasic german si austriac s-a impus rapid datorita unor importanti creatori de mobile, adevarati artisti, care au redat forme specifice mobilierului, dand nastere unui nou stil ce a ramas celebru pana in zilele noastre: Biedermeier.

     Primele semne ale stilului Biedermeier, cu formele sale simple si elegante, apar in Austria anilor 1800. Viena, oras luxos si foarte bogat, a fost…

Stiluri de Mobilă.

Mobilier tradiţional. Este construit din lemn de culoare mai închisă şi este acoperitt cu sculpturi decorative care îi dau un aspect maiestuos. Stilul decorativ este mai aglomerat, de aici şi detaliile ornamentale mai complicate.

Secolul al XVII-lea
In această perioadă au apărut mai multe stiluri, pe care fabricanţii de mobilier le-au adoptat imediat. Alţii au împărţit perioada în sub-stiluri ca Queen Anne, Chippendale, Hepplewhite, Sheraton şi Federal...

Clasificarea mobilierului si caracterizarea lui.

Clasificarea se face din mai multe puncte de vedere:
1. Dupa natura materiei:
- mobilier din semifabricate de lemn ameliorat si innobilat (PAL melaminat);
- mobilier din lemn masiv;
- mobilier din materiale lemnoase combinate: metal, sticla, mase plastice, piele.
2. Dupa natura finisajului: …

 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one