Materiale pentru finisarea casei

Creat 06/09/2010 20:27:27 | Ultima modificare 06/28/2010 00:21:09

DURAZIV AM 9 cu Kauciuc®

Adeziv pentru gresie si faianta  Interior,  C1T

Indicatii: Pentru placi ceramice de interior: faianta si gresie glazurata Ideal pentru suprafete neregulate si incarcari mari la podele Usor de amestecat, usor de aplicat, greu de desprins Aderenta sporita prin aditivare cu cauciuc sintetic

 

DURAZIV AM 11 cu Kauciuc®

Adeziv pentru faianta si gresie. Interior si exterior, C1T

Indicatii: Pentru placi ceramice absorbante de interior si exterior. Consistenta fina, perfect adaptata placarilor pe pereti. Usor de amestecat, usor de aplicat, greu de desprins. Rezistenta sporita prin aditivare cu cauciuc sintetic


DURAZIV AM 12 cu Kauciuc®

Adeziv semiflexibil pentru bai si medii umede. Interior, C1T

Indicatii: Produs adaptat pentru bai si spatii cu umiditate mare. Pentru placi ceramice absorbante si portelanate. Rezistenta sporita prin aditivare cu cauciuc sintetic. Optimizat pentru aplicare peste straturi de hidroizolatie minerala. Usor de amestecat, usor de aplicat, greu de desprins.


DURAZIV AM 13 cu Kauciuc®

Adeziv semiflexibil pentru placi portelanate. Interior si exterior, C2T

Indicatii: Pentru placi ceramice portelanate si placi ceramice absorbante. Adaptat pentru placari in spatii comerciale si holuri cu trafic intens. Usor de amestecat, usor de aplicat, foarte greu de desprins. Rezistenta deosebita prin aditivare cu cauciuc sintetic. Timp de aplicare si timp de corectie optim.


DURAZIV AM 14 cu Kauciuc® - Caramizi de sticla

Adeziv alb flexibil pentru caramizi de sticla. Interior si exterior, C2T-S1

Indicatii: Pentru realizarea de pereti din caramizi de sticla (tip Nevada). Consistenta adaptata pentru lucrari in plan vertical. Rezistenta deosebita prin aditivare cu cauciuc sintetic. Poate fi folosit si la placi naturale, inclusiv marmura alba.


DURAZIV AM 14 cu Kauciuc® - Granit

Adeziv gri semiflexibil pentru granit. Interior si exterior, C2T

Indicatii: Pentru placarea cu granit si alte placi naturale colorate. Rezistent la traficul intens din spatii comerciale si holuri. Poate fi folosit si la placi ceramice portelanate si placi ceramice absorbante. Rezistenta deosebita prin aditivare cu cauciuc si fibre sintetice. Permite lipirea placa peste placa si peste pardoseli incalzite. Adaptat pentru aplicare in strat gros, de pâna la 15 mm.

 

DURAZIV AM 14 cu Kauciuc® - Marmura

Adeziv alb semiflexibil pentru marmura. Interior si exterior, C2T

Indicatii: Pentru placarea cu marmura alba si semitransparenta. Rezistent la traficul intens din spatii comerciale si holuri. Perfect adaptat pentru lipirea pe verticala a placilor grele si aplicare in strat gros. Poate fi folosit si la alte placi naturale si placi ceramice portelanate sau absorbante. Rezistenta deosebita prin aditivare cu cauciuc si fibre sintetice. Permite lipirea placa peste placa si peste pardoseli incalzite

 

DURAZIV AM 14 cu Kauciuc® - Piatra naturala

Adeziv alb pentru piatra naturala, gard si soclu. Interior si exterior, C1T

Indicatii: Pentru placarea cu pietre naturale a soclurilor de cladiri si a gardurilor de beton. Perfect adaptat pentru lipirea pe verticala a placilor grele. Rezistenta deosebita prin aditivare cu cauciuc si fibre sintetice. Poate fi folosit si la placi ceramice de fatada, tip klinker .


DURAZIV AM 14 cu Kauciuc® - Piscine

Adeziv alb flexibil pentru piscine. Interior si exterior, C2T-S1

Indicatii: Pentru placarea piscinelor cu ceramica si mozaic. Adaptat pentru placari in spatii umede. Rezistenta deosebita prin aditivare cu cauciuc sintetic. Poate fi folosit si la placi naturale, inclusiv marmura alba.

 

DURAZIV AM 15 cu Kauciuc®

Adeziv flexibil pentru placari ceramice. Exterior, C2T-S1

Indicatii: Pentru toate tipurile de placi ceramice si naturale. Recomandat pentru medii supuse la diverse solicitari: umezeala, incalzire, inghet. Rezistenta maxima prin aditivare cu cauciuc sintetic. Permite lipirea placa peste placa si pe pardoseli incalzite. Consum cu cca. 20% mai scazut decât la adezivii obisnuiti. Combina flexibilitatea cu o aderenta deosebita la suport


DURAZIV AM 17 cu Kauciuc®

Adeziv flexibil pentru placari ultra rapide. Interior si exterior, C2FT-S1

Indicatii: Pentru toate tipurile de placi ceramice si naturale, la interior si exterior. Recomandat pentru lucrari urgente de placare, gata de folosire in 5-6 ore. Optim pentru renovari rapide in spatii comerciale sau birouri ce trebuie finalizate peste noapte. Ideal pentru reparatii in bai sau bucatarii, ce trebuie finalizate in aceeasi zi. Poate fi aplicat si pe vreme geroasa, la temperaturi de pâna la -5°C. Permite lipirea placa peste placa si peste pardoseli incalzite.


DURAZIV AM 19 cu Kauciuc®

Adeziv alb extra-flexibil pentru placari rapide. Interior-exterior, C2FT-S2

Indicatii: Pentru mozaic de sticla, placi si caramizi de sticla, marmura si alte pietre naturale (granit, ardezie etc). Pentru toate tipurile de placi ceramice, placi compozite, in special la exterior. Permite executarea de placari peste sistemul de termoizolatie cu polistiren. Destinat oricaror placari pe suprafete cu tensiuni extreme si vibratii. Foarte rezistent in medii permanent umede: piscine, saune, bai termale. Poate fi aplicat si la temperaturi scazute, pâna la 0ºC. Permite lipirea placa peste placa si peste pardoseli incalzite sau cu hidroizolatii minerale.

 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one