Card de fidelitate

Cardul de fidelitate "Ghidul Omului Practic"

Pentru însciere, trebuie să completezi formularul de mai jos (formular card fidelitate) şi să-l trimiţi pe adresa ghidulomuluipractic@live.com.

Cum funcţionează?

Cînd te decizi să comanzi unul din produsele marcate cu sigla "ghidul omului practic", ne trimiţi un e-mail care trebuie sa cuprindă:

-          seria şi numărul cardului;

-          produsul (produsele) comandat şi cantitatea comandată

Beneficii!

-          10% discount din valoarea comenzii

-          puncte fidelitate:

- fiecare produs vă va aduce în cont un număr de "puncte fidelitate"

- fiecare sută de euro din valoarea comenzii iţi adduce în cont 10 "puncte fidelitate"

- "punctele fidelitate" se pot transforma în: reduceri la viitoarele comenzi sau în premii (premiile vor consta în produse marcate cu sigla "ghidul omului practice"

- 1 punct fidelitate = 0,7 €

- cursul de schimb euro/leu este cursul B.N.R. din data efectuării plăţii


Promotie valabila, pentru moment, in judetele: Prahova, Dambovita si municipiul Bucuresti

Descarcă documentul de mai jos şi completeazăl!

INCEPEM PROMOTIILE!

In cel mult 10 zile vom demara o campanie promoţională ce va cuprinde eliberarea de carduri de fidelitate, pe baza căruia veti avea reduceri de pînă la 20%, veti acumula puncet şi chiar să vă dezvoltaţi propria afacere.

Această campanie este valabilă pentru judetele: Dîmboviţa, Prahova şi municipiul Bucureşti

RECOMPENSAREA CLIENTILOR FIDELI

Programele de fidelizare fac cumpărăturile mai atractive pentru consumatori, dîndu-le mai multe motive să cumpere mai des de la magazinul favorit. Pînă acum doar marile corporaţii au avut un avantaj competitiv prin abilitatea lor de a oferi clienţilor programe sofisticate de fidelizare care să recompenseze clienţii fideli, să atragă noi consumatori şi implicit să genereze venituri adiţionale.

OBTINEREA UNUI CARD DE FIDELITATE

Clientul se înscrie să participe la programul de fidelitate al comerciantului chiar la punctul de vînzare. Sunt necesare doar cîteva informaţii de bază pentru crearea unui cont de fidelitate şi cardul de fidelitate este emis, toate informaţiile de pe card fiind criptate.  In acest timp clientul este informat cum funcţionează programul, cîte puncte se pot caştiga şi la ce se pot folosi.

ACUMULAREA PUNCTELOR

Atunci cand un client  cumpără un produs inclus în programul de fidelitate, vînzătorul  caută în baza de date contul respectivului consumator şi adaugă numărul corespunzator de puncte. După vînzare, situaţia contului este actualizată şi numărul curent de puncte este afişat.

FOLOSIREA PUNCTELOR DE FIDELITATE

Pentru a folosi  punctele acumulate, consumatorul trebuie să se deplaseze la una din locaţiile comerciantului, să-i înmîneze vînzătorului cardul de fidelitate şi să specifice ce recompensă doreşte. Vînzătorul va introduce cardul în cititorul de carduri iar aplicaţia va citi şi afişa situaţia contului respectivului client. Dacă tranzacţia se poate efectua, din contul consumatorului se va scădea numărul corespunzător de puncte.


Acesta este principiul de funcţionarea unei astfel de campanii. Noi o vom simplifica!

 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one